Građevinski
materijali

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet.

U mogućnosti smo da
vam ponudimo sve vrste
Građevinskih materijala

Gruba gradnja

Cement

Odlikuje se brzim priraštajem čvrstoća. Preporučuje se za spravljanje svih vrsta betona i maltera kod izgradnje individualnih stambenih objekata kao i kod izgradnje poslovno-stambenih objekata manjih gabarita.

Bez cementa je nemoguća izgradnja stambenih i poslovnih objekata, mostova, tunela, prefabrikovanih elemenata - svega gdje su potrebni beton ili malter.

Kreč

Ukoliko je vašim zidovima pod hitno potrebno osvježenje onda je kreč najbolje sredstvo kojim možete osvježiti Vaše zidove, jer kreč nije samo nešto što će im dati tu čistu bijelu boju – on će ih i dezinfikovati.

Tako je, kreč je ujedno i dezinfikator zidova, što znači da će vaše svježe okrečene prostorije biti ne samo lijepe na oko, već i zaista u potpunosti čiste. Veliki izbor kreča u našoj ponudi.

Betonsko željezo

Rebrasti betonski čelik su metalne šipke koje se postavljaju u betonske stupove, kako bi se izbjegle deformacije betona i ojačala konstrukcija.

Poboljšavaju se mehanička svojstva betona, koji ima vrlo malu čvrstoću na zatezanje, te time gubi nosivost. Iz tog razloga postavljaju se čelične armature u zonama zatezanja betonskog elementa.

Armaturne mreže

Armaturna meža je građevinski materijal za armiranje betona gdje su predviđena veća opterećenja kao što su prilazne staze, podne ploče stambenih objekata i masivne ploče.

Armiranje se vrši tako što mrežu treba pozicionirati tako da se nalazi na polovini ukupne debljine betona. Ukoliko se rade deblje temeljne ploče treba koristiti distancere.

Krovovi

Crijep

Sendvič panel

OSB ploče

Limeni pokrivači

Polikarbonatne
ploče

Aluminijska
lamperija

Mješalice i kolica

Mješalice

Kolica

Naši partneri

Imate li pitanja?

Stručnjaci iz našeg tima će vam pomoći u odabiru pravih materijala. Ispunite formu i čekajte odgovor od nas.

Kontaktirajte nas
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.